Stemmen en corona

Afspraak maken in coronatijd? Dat kan!

Als u in deze tijd graag uw piano gestemd wilt hebben, dan kan dat. Houdt er rekening mee dat ik kort tevoren zou kunnen besluiten niet te komen, afhankelijk van de gezondheidssituatie op dat moment en de regels van de overheid. U krijgt dan natuurlijk z.s.m. een bericht. Er zijn wel een paar vriendelijke verzoeken aan mijn komst verbonden:

  • Ik ben de enige bezoeker op de afgesproken dag.
  • U en uw huisgenoten zijn gezond.
  • Graag piano leeghalen en toetsen goed reinigen!
  • Graag 1,5 meter afstand proberen te houden.
  • Na het stemmen was ik graag even mijn handen.
  • Graag flexibel zijn in de afgesproken tijd aangezien klanten op ieder moment mogen afbellen. Desgewenst stuur ik kort van te voren een berichtje hoe laat ik kom.
Corona is ook een pianomerk!